Evenementen fotografie

Aannemingsbedrijf Bonneveld uit Bunschoten-Spakenburg vierde hun 25 jaar bestaan van het bedrijf en hun nieuwe bedrijfspand. Dit wilde ze graag vieren samen met hun werknemers en klanten.

Aannemingsbedrijf Bonneveld uit Bunschoten-Spakenburg bestaat 25 jaar en dat wordt groots gevierd. Ze zitten sinds een paar maanden in een nieuw prachtig pand en die willen ze graag laten zien aan hun zakelijke relaties. Evenementenbureau ZieZo wordt hiervoor ingeschakeld en ze pakken het groots aan. Een middag voor relaties waar al hun materieel wordt geshowd. Dit materieel wordt voor dit weekend speciaal terug gehaald van alle bouwlocaties door heel Nederland. Een groots evenement. In de avond is al het personeel met aanhang uitgenodigd voor een groots feest. En dat was het zeker met optredens van twee BNN’ers. Een groots feest en bijzonder om vast te mogen leggen.
De volgende dag is er een ontbijt voor alle personeelsleden in de loods. En daarna volgt al snel de familiedag. Mijn collega Esther heeft dit voor me vastgelegd daar ik een bruiloft had die dag.