Project

Website van twee professionals die ontzorgen!

Via mijn website kreeg ik een e-mail van Nicole dat ze iemand zochten die hun website een nieuwe frisse look kan geven. Ook was het niet helemaal duidelijk op de website wat ze allemaal kunnen.

Na een gezellige telefoongesprek en een prijsopgave bleek dat ze tevens een fotograaf zochten. Aangezien ik tevens fotograaf ben was dat een mooi alles-in-1-pakket.

Op een donderdagochtend in september stapte ik het vormalig schoolgebouw binnen en ik was onder de indruk van het mooie ingerichtte interieur. Dat hebben Hanneke en Nicole mooi voor elkaar.
Na deze leuke ochtend met figuranten, taart en vele foto momenten verder vertrok ik naar kantoor om aan de foto’s te werken.

De website was nog wel even een flinke klus. Niet even een nieuwe restyling maar compleet ander jasje en en andere indeling. Maar het is gelukt en ik heb al mooie reactie gelezen op Linked-In bij het bericht van Nicole over de nieuwe website.

Via de button kom je op de website en bijna alle beelden heb ik geschoten. Trots mogen we zijn op deze samenwerking!

“CCgo heeft scherpe ideeën welke jou boodschap het beste overbrengt op alle soorten uitingen van drukwerk en beeldscherm.”

Let’s Start a Project!

7 + 6 =