diensten

Met jarenlange ervaring en een frisse, creatieve kijk op grafische vormgeving helpt CCgo je aan een sterke eigen identiteit.

Wat ik doe

Logo & huisstijl

Het is belangrijk dat je met je logo en huisstijl (jouw identiteit) onderscheidt van de massa, en dat je met een heldere boodschap je doelgroep bereikt én aanspreekt. Ik heb scherpe ideeën over welk communicatiemiddel en met welk ontwerp en vormgeving je bedrijf het beste naar buiten brengt.

Webdesign

CCgo ontwerpt en (ver)bouwt professionele websites. Alles gaat in overleg met jou en eventueel afgestemd op de reeds bestaande huisstijl. Het doel is een herkenbare en vindbare website die het visitekaartje wordt van jouw bedrijf. Hosting, e-mailadres, website beheer, onderhoud in WordPress, dit alles kan voor je geregeld worden.

Fotografie

Zoek je een fotograaf voor een professionele fotoshoot? Foto’s van je bedrijfspand of mooie foto’s van je medewerkers voor de bedrijfswebsite? Als professionele bedrijfsfotograaf zorg ik graag voor een vlotlopende fotoshoot en krachtige foto’s die passen binnen de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Samen bespreken we de doelen en de stijl van de foto’s.

Z

DTP & promotiemateriaal

Voor DTP-werkzaamheden kun je bij CCgo terecht. Ik heb alles in huis om de opmaak van onder meer uw brochure, uitnodiging, jaarverslag, abri, advertentie, folder of flyer te verzorgen. De reeds bestaande huisstijl wordt doorgevoerd en zal intact blijven. Alles wat gedrukt kan worden geef ik vorm.

Drukwerk

Drukwerk kan ik voor jou verzorgen. Er wordt samen gewerkt met verschillende kwalitatief hoogstaande drukkerijen en drukproeven zijn mogelijk. Digitaal of offset. Het is allebei mogelijk. Ik zorg voor een goede prijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Invulbare pdfen

Werk jij als ondernemer met papieren orderformulieren en zou je dit graag willen automatiseren? Dat kan. Het formulier maak ik op als pdf om via een tablet in te kunnen vullen. Hierdoor heb je tevens alle gegevens voor je factuur. Geen dubbele uren om dezelfde gegevens over te typen of te verwerken. Een digitaal formulier waar de gegevens netjes zijn ingevuld en de mogelijkheid om een handtekening te laten plaatsen ter bevestiging van levering of opdracht!

Wat anderen zeggen

Carina heeft een fantastische huisstijl en website neergezet voor mijn bedrijf Esther Malmberg Fotografie. Het straalt uit waar ik als fotograaf en persoon voor sta: open, lief, rustig, professioneel, persoonlijk, vlot en fris. Sinds de nieuwe site wordt ik goed gevonden via Google en komen er meer aanvragen binnen.

Nogmaals ontzettend bedankt Carina.

Esther Malmberg

Esther Malmberg Fotografie

Ik wil met name Carina Calis van CCgo ontzettend bedanken voor het bouwen van mijn website. Dank je ook voor de fijne samenwerking, professionaliteit, openheid en liefde voor je vak. Het resultaat is TOP, superblij mee.

Erik Weening

Erik Weening Fotografie

Let’s Start a Project!

1 + 3 =