Over CC

Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Graag vertel ik je wat meer over mezelf, de cc achter de naam van dit bedrijf.

Ik ben grafisch ontwerper en fotograaf van beroep. Sinds 2002 woon ik in Eemnes met Wilbert en onze dochter Aelynn. Ik hou van reizen (Amerika, Ierland, Italië, Portugal), taarten maken, lezen en winkelen (ik kan bijna geen winkel overslaan, vooral die gekke winkels met leuke goodies) en ook volg ik graag mooie fotografie workshops en seminars.

In 1999 haalde ik mijn diploma op het Grafisch Lyceum in Amsterdam en studeerde af als Grafisch Vormgever. Ondertussen werkte ik al bij Studio79 in Hilversum. Een groot reclamebureau met veel retail klanten (Avro, DHL, Postbank, Yves Rocher, Blokker, Essent etc) en leerde ik de fijne kneepjes van het vak onder leiding van een paar art-directors.

Daarna heb ik bij diverse bedrijven gewerkt als DTP-er/vormgever in vastgoed (o.a. Bouwfonds Wonen, AM Wonen, Dura Vermeer), toen werd ik teruggevraagd door Studio79 en kwam ik terecht in de evenementenbranche (o.a. Peugeot, Delta Lloyd, Mitsubishi), retail en bij Studio Imago met uitgeverijen (o.a. Thieme Meulenhoff, Noordhof, Kluwer). Voor mijn volledige cv kijk gerust op mijn LinkedIn profiel.

Waarom CCgo?

Ik denk graag mee en ik heb een frisse, creatieve kijk op grafische vormgeving om jou bedrijf of event een sterke eigen identiteit te geven. Het is belangrijk dat je met je logo, huisstijl (jouw identiteit) én website onderscheidt van de massa, en dat je met een heldere boodschap je doelgroep bereikt én aanspreekt. Ik (CCgo) heb scherpe ideeën over welk communicatiemiddel (advertentie, flyer, brochure…) en met welke vormgeving je de boodschap het beste kan overbrengen. Mijn idee is jouw ID! Tevens ben ik sterk in het bewaken van je huidige huisstijl. 

Schroom niet en neem (vrijblijvend!) contact met me op, dan gaan we je wensen bespreken en kan ik een passende prijsopgave doen.

Enjoy life!

Hartelijke groet,
Carina

Het begin van CCgo

In 2011 werkte ik al 3,5 jaar bij Imago Mediabuilders (voorheen Studio Imago) in Amersfoort. Om ons heen gingen er reclamebureau’s over de kop en failliet. Zo ook ging het mis bij Imago. In mei 2011 werden er diverse mensen ontslagen waaronder ikzelf. Ze gaven aan dat ze me helemaal niet kwijt wilden. En na 3 maanden was ik alweer aan het werk bij Imago, ditmaal als freelancer en dat wilde ik maar al te graag. In december 2011 schreef ik me in bij het KVK en toen werd CC Grafisch Ontwerp (CCgo) geboren. Na nog een half jaar parttime gewerkt te hebben bij een ander uitgeversbureau en daarna werkte ik nog 3 jaar op de marketingafdeling van Tunturi. In januari 2016 werd ik volledig zelfstandig en is Tunturi één van mijn grootste opdrachtgevers. Oud-werkgevers én collega’s verwijzen regelmatig toekomstige opdrachtgevers naar mij door of geven me opdrachten.

  • Meedenkend
  • Creatief
  • Betrokken