Website laten bouwen

Voor diverse ondernemers heb ik websites mogen bouwen. Van pedicure, fotografen, personal organisers tot verhuur van feestmaterialen.

Een professionele website

CCgo ontwerpt en (ver)bouwt professionele websites. Alles gaat in overleg met jou en eventueel afgestemd op de reeds bestaande huisstijl. Het doel is een herkenbare en vindbare website die het visitekaartje wordt van jouw bedrijf. Hosting, e-mailadres, website beheer, onderhoud in WordPress, dit alles kan voor je geregeld worden. 

Waarom WordPress?

WordPress is één van de grootste CMS systemen voor het bouwen van websites. Voor diverse opdrachtgevers heb ik verschillende (WordPress) websites mogen bouwen, ik ben thuis in HTML en CSS. Veelal werk ik met pagebuilders zoals: DIVI en Elementor. Het mooie van WordPress is, is dat (bijna) iedereen ermee kan werken. Dus je kan na oplevering zelf je site beheren met beelden en wellicht een blog. Een onderhoudscontract voor het bijhouden van content, updates WordPress, themes en plugins behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoekmachineoptimalisatie

Beter bekend als SEO (= Search Engine Optimization). SEO is essentieel in zoekmachinemarketing, het is bedoeld om webpagina’s van websites hoog te laten eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Aan de pagina’s worden korte teksten en tags toegevoegd waardoor de website beter vindbaar is. Tevens draagt dit bij aan een goede omschrijving van de website in zoekmachines, dit is het stukje tekst dat altijd getoond wordt bij zoekmachine-resultaten. Hierdoor zullen mensen eerder je website vinden en op jouw domeinlink klikken.


Teksten

Ben je geen tekstschrijver en je wilt pakkende teksten voor een brochure, flyer of website. CCgo kan teksten voor je verzorgen. Je wilt uiteraard dat je website opvalt en vindbaar is via zoekmachines. Dit wordt in overleg meegenomen in de prijsopgave.


Social Media

Wilt u uw bedrijf promoten via bijv. Facebook, Twitter of Google+? CCgo kan hierin adviseren en voor jou een bedrijfspagina opzetten en indien wenselijk onderhouden.

Carina heeft binnen een week mijn website gemaakt! Ze weet een goede vertaalslag te maken van wat ik wil (en weinig ICT kennis) naar een website wat bij mij past en waar ik zelf mee vooruit kan.
Ik leg mijn hart in mijn werk, maar zij heeft dit visueel gemaakt. Het fijne contact helpt enorm en ik werd alsmaar enthousiaster. Ik heb dan ook als een stuiterbal achter de computer gezeten toen ik het eindresultaat zag en ook kon gaan showen naar de buitenwereld.

Echt een topper ben je Carina!!

Jessica de Vroege

Jessica de Vroege Fotografie