Ben jij al online vindbaar?

Voor diverse ondernemers heb ik websites mogen bouwen. Pedicures, fotografen, personal organiser, aannemers, schilders en vele anderen. 

Jouw bedrijf, jouw website

In deze tijd kan je niet meer zonder website. Als potentiele klanten ergens gaan zoeken dan is het als eerste online. Heb jij al een website? Laat jij zien wie je bent? Jij bent het gezicht van je bedrijf als ondernemer en je toekomstige klant wil graag met jou in zee.

Een professionele website

Ik ontwerp en (ver)bouw professionele websites. Alles gaat in overleg met jou en eventueel afgestemd op de reeds bestaande huisstijl. Het doel is een herkenbare en vindbare website die het visitekaartje wordt van jouw bedrijf. Hosting, e-mailadres, website beheer, onderhoud in WordPress, dit alles kan ik voor je regelen. Lees hieronder hoe ik te werk ga.


Waarom WordPress?

WordPress is één van de grootste CMS systemen voor het bouwen van websites. Voor diverse opdrachtgevers heb ik verschillende (WordPress) websites mogen bouwen, ik ben thuis in HTML en CSS. Veelal werk ik met pagebuilders zoals: DIVI en Elementor. Het mooie van WordPress is, is dat (bijna) iedereen ermee kan werken. Dus je kan na oplevering zelf je site beheren met beelden en wellicht een blog. Een onderhoudscontract voor het bijhouden van content, updates WordPress, themes en plugins behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoekmachineoptimalisatie

Beter bekend als SEO (= Search Engine Optimization). SEO is essentieel in zoekmachinemarketing, het is bedoeld om webpagina’s van websites hoog te laten eindigen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Aan de pagina’s worden korte teksten en tags toegevoegd waardoor de website beter vindbaar is. Tevens draagt dit bij aan een goede omschrijving van de website in zoekmachines, dit is het stukje tekst dat altijd getoond wordt bij zoekmachine-resultaten. Hierdoor zullen mensen eerder je website vinden en op jouw domeinlink klikken.


Teksten

Ben je geen tekstschrijver en je wilt pakkende teksten voor een brochure, flyer of website. CCgo kan teksten voor je verzorgen. Je wilt uiteraard dat je website opvalt en vindbaar is via zoekmachines. Dit wordt in overleg meegenomen in de prijsopgave.

Social Media

Wilt u uw bedrijf promoten via bijv. Facebook, Twitter of Google+? CCgo kan hierin adviseren en voor jou een bedrijfspagina opzetten en indien wenselijk onderhouden.

Carina heeft binnen een week mijn website gemaakt! Ze weet een goede vertaalslag te maken van wat ik wil (en weinig ICT kennis) naar een website wat bij mij past en waar ik zelf mee vooruit kan.
Ik leg mijn hart in mijn werk, maar zij heeft dit visueel gemaakt. Het fijne contact helpt enorm en ik werd alsmaar enthousiaster. Ik heb dan ook als een stuiterbal achter de computer gezeten toen ik het eindresultaat zag en ook kon gaan showen naar de buitenwereld.

Echt een topper ben je Carina!!

Jessica de Vroege

Jessica de Vroege Fotografie

Werkwijze CCgo

Bij interesse om een website te laten bouwen door een expert gaan we eerst samen zitten om de wensen voor de website te bespreken. Graag wil ik van je weten welke drie websites je mooi vindt en welke drie websites niet en waarom? Wat wil je uitstralen en wie is jouw ideale klant. 

→ Nadien ontvang je van mij een offerte op maat. Hierin staat vermeld wat je kan verwachten en wat je krijgt.
→ Na akkoord betaal je alvast 30% van het totaalbedrag zodat ik aan de slag kan. Je ontvangt van mij tevens een lijst zodat ik alle content en informatie heb. Als ik alles compleet en in goede orde heb ontvangen plan ik de start van het bouwen van de website in.

→ Als eerste start ik met de bouw van homepage, een basispagina en de contactpagina. Vaak vraag ik tussendoor al of het visueel aansluit bij je wensen.
→ Bij akkoord ga ik verder bouwen. Als dat gereed is loop jij de website na. Eventueel kan je zelf nog tekstwijzigingen doorvoeren want je ontvangt van mij een video hoe je dat zelf kan aanpassen.

→ Als alles is doorgevoerd gaat de website definitief online. Mocht je de komende 14 dagen toch nog iets ontdekken wat niet klopt dan pas ik dat voor je aan. Eventueel tegen een meerprijs of kosteloos. Dat ligt aan het gevraagde en gaat ten alle tijden in overleg.

Let’s Start a Project!