Fotografie

Fotografie behoort tot mijn expertise voor zowel de particulier als de zakelijke markt. Voor een profielfoto, website of bedrijf.

Fotograaf

Zakelijke (portret)fotografie

Mensen doen zaken met jouw als bedrijf! Daarom is het belangrijk om jezelf te laten zien. Maak jouw onderneming persoonlijk, wek vertrouwen en bereik meer nieuwe klanten! Dus zoek je een fotograaf voor een professionele fotoshoot? Foto’s van je bedrijfspand of mooie foto’s van je medewerkers voor de bedrijfswebsite? Als professionele bedrijfsfotograaf zorg ik graag voor een vlot lopende fotoshoot en krachtige foto’s die passen binnen de huisstijl en uitstraling van jouw bedrijf. Samen bespreken we jouw doelen en de stijl van de foto’s. Na de fotoshoot krijg je van mij een selectie van alle bewerkte foto’s die je online kan bekijken via een beveiligde website. Hier kies je in je eigen tijd de foto’s die je in hoge resolutie van mij wil ontvangen.

Professional branding

Wil je een aansprekende profielfoto voor LinkedIn? Of wil je graag andere mooie foto’s van jezelf, maar ben je bang dat een fotoshoot een ongemakkelijke bedoening wordt? Ik help je op weg en stel je op je gemak. Want dan ben je immers op je mooist. We zoeken samen een geschikte locatie voor de foto’s. Met leuke vragen leid ik je af, waardoor je bijna vergeet dat ik aan het fotograferen ben. Spontane en aansprekende portretfoto’s zijn het resultaat. Na de fotoshoot krijg je van mij een selectie van de bewerkte foto’s, die je online kunt bekijken via een beveiligde website. Hier kies je in eigen tijd de foto’s die je in lage of hoge resolutie van mij wilt ontvangen. Voor fotografie bied ik graag een prijs op maat aan.

Wil je hier meer over weten, neem gerust contact met me op!

Bekijk diverse projecten

Portretfoto’s

Vita Uitvaartzorg

Evenementen fotografie

Bonneveld Aannemingsbedrijf

Portret- en brandingfotografie

Thuis in Taxaties

Bedrijfsfotografie

Vendrig IJsselstein

Bedrijfsfotografie

Stichting Ondernemers Gijsbrecht Hilversum

Portretfoto’s

Corrine Ponsen

Portret fotografie

Vos Uitvaart Blaricum

Portret- en brandingfotografie

Elise Visser

branding fotografie

ZooJoo
Hilversum

branding fotografie

voorbeeldig fotografie

Portret- en teamfoto’s

Monuta de Jager
Bussum

branding fotografie

swart belastingadvies

Exterieur en interieur fotografie

BP Koot Eemnes

Interieur en sfeerfoto’s

Handled By

Bedrijfspresentatie & feestavond

Bonneveld Spakenburg

Wat opdrachtgevers zeggen

Hele fijne fotoshoot gehad met Carina op mijn kantoor te Eemnes. Ze stelde mij op mijn gemak, mooie foto’s, snelle service en zien er zeer professioneel uit, heel tevreden!

Chantal Wijnen

Goodvibes Coaching

Voor onze jaarlijkse dansvoorstelling waren we op zoek naar een fotograaf. Dans fotograferen is niet makkelijk, want naast het scherp vastleggen van een beweging is het ook de kunst in beeld te brengen. Ik ben erg blij dat het Carina zo goed gelukt is.

Zij heeft prachtige beelden geschoten van zowel voor als achter de schermen. Als ik terugkijk naar de foto’s is het alsof ik de voorstelling weer herbeleef!

Jamie-Dee

Directeur, Danscompagnie

Let’s Start a Project!