Mijn idee is jouw i.d.!

Logo en huisstijl ontwerpen

Met jarenlange ervaring en een frisse, creatieve kijk op grafische vormgeving helpt CCgo je aan een sterke eigen identiteit. Het is belangrijk dat je met je logo en huisstijl (jouw identiteit) onderscheidt van de massa, en dat je met een heldere boodschap je doelgroep bereikt én aanspreekt. CCgo heeft scherpe ideeën over welk communicatiemiddel (advertentie, flyer, brochure…) en met welk ontwerp en vormgeving je boodschap het beste overbrengt.

Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak om je wensen te bespreken en ontvang een offerte op maat. Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!

Carina heeft een fantastische huisstijl en website neergezet voor mijn bedrijf Esther Malmberg Fotografie. Het straalt uit waar ik als fotograaf en persoon voor sta: open, lief, rustig, professioneel, persoonlijk, vlot en fris. Sinds de nieuwe site wordt ik goed gevonden via Google en komen er meer aanvragen binnen.

Nogmaals ontzettend bedankt Carina.

Esther Malmberg

Esther Malmberg Fotografie

DTP en drukwerk

Ook voor het verzorgen van uw drukwerk of voorkomende DTP-werkzaamheden kunt u bij CCgo terecht. CCgo heeft alles in huis om de opmaak van onder meer uw brochures, visitekaartjes, enveloppen, briefpapier, stickers, spandoeken, verpakkingen, uitnodigingen, jaarverslagen, abri’s advertenties of flyers te verzorgen. De reeds bestaande huisstijl wordt doorgevoerd en zal intact blijven. Er wordt samen gewerkt met verschillende kwalitatief hoogstaande drukkerijen en drukproeven zijn mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Let’s Start a Project!