WordPress ondersteuning

Wil je liever je tijd in je bedrijf en opdrachtgevers steken in plaats van in je website? Dan kan ik de onderhoud en updates voor je verzorgen.

Onderhoud website en updates

Ben je zelf al begonnen met het maken van een WordPress website, maar zijn er een aantal details waar je écht niet uitkomt. Geen tijd om deze bij te houden omdat je liever met iets anders bezig bent? Of wil je de opmaak anders, maar heb je gewoon geen idee hoe je dit moet aanpakken? Kies dan voor een strippenkaart.


Strippenkaart

Om het maximale uit mijn tijd te halen koop je van tevoren een strippenkaart van 3, 5 of 10 uur op basis van een gereduceerd uurtarief. Wijzigingen geef je per e-mail aan mij door. Daarna voer ik ze zo snel mogelijk voor je uit en ik laat het je meteen weten zodra het uitgevoerd is. Als de wijziging 10 minuten tijd kost, gaat er 10 minuten van de strippenkaart af. Geen facturen tussendoor, hooguit een update van de tijd, je weet waar je aan toe bent. Zo simpel is het. Mijn uurtarief is 60,- (excl. 21% BTW), dus pak je voordeel. Een strippenkaart is 1 jaar geldig na aankoop. Mail naar carina@ccgo.nl voor het aanvragen of meer informatie.

Strippenkaart 3 uur voor € 171,-
Strippenkaart 5 uur voor € 275,-
Strippenkaart 10 uur voor € 525,-

Carina heeft bijzonder goed geholpen bij het verder uitwerken van onze website. We hadden al een mooie basis staan, maar kwamen er zelf gewoon niet uit. Carina heeft achter de schermen zo ontzettend veel problemen voor ons opgelost, dat was ons zelf nooit gelukt! Kortom Carina is een echte aanrader!!!

Karin Verhoog

Moment Design Collectief

Let’s Start a Project!