Recensies van klanten

 

Carina, dank je voor het bouwen van mijn fotografie website www.erikweening.nl Ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat. Mijn vertrouwen was er vanaf het begin en het is fijn om met je samen te werken. Je professie, persoonlijkheid, geduld, openheid en duidelijkheid, top! Jouw advies, tips en zaken om over na te denken, jij weet wat belangrijk is voor de klant. Mijn bedrijf erikweeningfotografie heeft een duidelijk gezicht en past bij mij. Carina van CC Grafisch Ontwerp & Fotografie, ik wil je nogmaals bedanken en zal je zeker aanbevelen bij anderen. 

Erik Weening

Erik Weening Fotografie

Carina, wist precies wat ik bedoelde en heeft perfect zorggedragen voor een mooi ontwerp van mijn bedrijfsbrochure, Jolanda Siemonsma Fotografie. Fijne samenwerking.

Jolanda Siemonsma

Afscheidsfotografie Jolanda Siemonsma

Creatief, gevoel voor design, snel en servicegericht. Zo maar wat kernwoorden die Carina omschrijven. En wat het zo heerlijk en constructief samenwerken maakt. Met resultaten om trots op te zijn.

Astrid Kuyer

Dotwise

Wij van de Blommenhoeve uit Eemnes vinden het altijd erg fijn om met Carina van CC Grafisch Ontwerp samen te werken. Ze denkt zelf erg actief mee, is snel met het uitwerken van aanpassingen op onze website, overal nieuwe foto’s bij, ook dat is geen probleem. We hebben best een druk bezochte website en dat komt mede omdat deze zo kleurrijk is en makkelijk te bezoeken. Ook is het leuk dat de Facebookpagina, waar we veel op posten meeloopt met de website, 2 vliegen in 1 klap zeg maar. Ook de updates die nodig zijn, houdt ze feilloos in de gaten

En voor flyers is Carina de beste, binnen een paar dagen liggen ze gedrukt op je mat.

We zijn dus echt super blij en tevreden met CC Grafisch Ontwerp & Fotografie in Eemnes.

Ria Visser

De Blommenhoeve

Carina heeft binnen een week mijn website gemaakt! Ze weet een goede vertaalslag te maken van wat ik wil (en weinig ICT kennis) naar een website wat bij mij past en waar ik zelf mee vooruit kan.
Ik leg mijn hart in mijn werk, maar zij heeft dit visueel gemaakt. Het fijne contact helpt enorm en ik werd alsmaar enthousiaster. Ik heb dan ook als een stuiterbal achter de computer gezeten toen ik het eindresultaat zag en ook kon gaan showen naar de buitenwereld.
Echt een topper ben je Carina!!

Jessica de Vroege

Jessica de Vroege Fotografie

Zo blij met de huisstijl en website die Carina voor mij ontworpen/gebouwd heeft: sluit allemaal perfect aan bij wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen. Dank je wel Carina, je bent een vakvrouw

Esther Malmberg

Esther Malmberg Fotografie

Carina heeft bijzonder goed geholpen bij het verder uitwerken van onze website.
We hadden al een mooie basis staan, maar kwamen er zelf gewoon niet uit.
Carina heeft achter de schermen zo ontzettend veel problemen voor ons opgelost, dat was ons zelf nooit gelukt!

Kortom Carina is een echte aanrader!!!

Karin Verhoog

Moment Design Collectief

Carina heeft mijn logo, huisstijl, advertenties en website ontworpen. Het was erg prettig om met haar samen te werken. Ze is enthousiast en er was steeds ruimte voor goed overleg. Zij wist goed te luisteren naar mijn wensen en deze te vertalen naar een ontwerp waar ik heel blij mee ben en dat goed bij mij past. Op zowel de website als het visitekaartje heb ik inmiddels al veel positieve reacties mogen ontvangen.

Marianne Hilhorst

Marianne Hilhorst | Uw Boekhouder

CC Grafisch Ontwerp heeft voor mijn meerdere mooie dingen gemaakt van mijn logo tot website en kan niet anders zeggen ik ben er super blij mee.
Bedankt nogmaals Carina ik ben super blij met je.

Mariska van 't Klooster

Geknipt by Mariska