Jessica de Vroege heb ik leren kennen tijdens een mini workshop fotografie van Heleen Klop. We hebben het voornamelijk over fotografie gehad. Op een gegeven moment hadden we contact via messenger en toen hadden we het over onze websites. Ze had mijn website bekeken en feedback gegeven. Wat ik zeker heb meegenomen in mijn eigen site. Want zoals iedereen weet. De tuin bij de hovenier komt altijd als laatste aan de beurt zo ook bij de webdesigner met haar eigen site. Toen ik melde dat ik websites bouw en ook voor andere collega’s heb gedaan was Jessica al snel overtuigd dat ik haar website om mocht toveren. Super leuk!
Zo is het balletje gaan rollen. Jessica is alles gaan verzamelen en teksten gaan schrijven zodat ik aan de gang kon. En haar site is inmiddels live. In minder dan een week tijd heb ik haar website gebouwd. En ook zo dat ze zelf wijzigingen kan doorvoeren en kan aanvullen. Haar recensie zegt genoeg 😀

Carina heeft binnen een week mijn website gemaakt! Ze weet een goede vertaalslag te maken van wat ik wil (en weinig ICT kennis) naar een website wat bij mij past en waar ik zelf mee vooruit kan.
Ik leg mijn hart in mijn werk, maar zij heeft dit visueel gemaakt. Het fijne contact helpt enorm en ik werd alsmaar enthousiaster. Ik heb dan ook als een stuiterbal achter de computer gezeten toen ik het eindresultaat zag en ook kon gaan showen naar de buitenwereld.
Echt een topper ben je Carina!!

Jessica de Vroege